Super Last Minute

Deze week vertrekken

Ultra Last Minute

Binnen 48 uur vertrekken

All Inclusive

Zorgeloos last minute genieten

Stedentrip

Binnen 6 weken vertrekken

Last Minute Egypte

Egypte ligt zowel aan de Middellandse Zee als aan de Rode Zee. Veel toeristen kiezen voor een verblijf aan de Rode Zee. Het onderwaterleven van deze zee is ronduit spectaculair te noemen. Je kunt op veel plekken vanaf het strand de zee inlopen met je onderwaterbril op en je ziet meteen de mooiste tropische vissen. Het heerlijke klimaat, de prachtige historie van het land en de gastvrije mensen maken Egypte een gewild vakantieland. Ideaal om te boeken als last minute vakantie. Je komt direct in een andere cultuur terecht. Vol schitterende natuur, de mooiste architectuur en de heerlijkste gerechten. De Nijl is belangrijk voor Egypte, deze rivier heeft Egypte veel voorspoed en welvaart gebracht. In 1952 werd Egypte, na onder andere in handen te zijn geweest van Groot-Brittannië en Frankrijk, een zelfstandig land. Een land met oneindig veel mogelijkheden!

Last Minute Egypte Deals

TUI
Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Prijsvrij
Op dit moment zijn er 419 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5
Corendon
Op dit moment zijn er 911 vakanties beschikbaar.
7,4
4.5/5
Bebsy
Op dit moment zijn er 525 vakanties beschikbaar.
7,7
4.5/5
Suntip
Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.
8,2
4.55/5
VakantieDiscounter
Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.
7,5
4.5/5
Sunweb
Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5
Tjingo
Op dit moment zijn er 274 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5

Last minute Egypte all inclusive

Als je houdt van zorgeloos vakantie vieren voor een lage prijs dan is een all inclusive vakantie ideaal voor jou. Wie kiest voor last minute all inclusive doet zichzelf een plezier, je houdt namelijk geld en tijd over! En die tijd die kun je in Egypte besteden aan al het moois wat dit land te bieden heeft. Heb je een Egypte last minute geboekt, breng dan een bezoek aan het Egyptisch Museum in Cairo. Hier vind je een enorme collectie die je direct terugbrengt naar de tijd van de oude Egyptenaren. Onder andere kun je hier het dodenmasker van Toetanchamon bewonderen die op achtjarige leeftijd al farao werd. De piramides van Giseh en de Sfinx (ook in Cairo) zijn ook zeer de moeite waard om te bezoeken. Als je ervan houdt om comfortabel te reizen over het water, boek dan tijdens je verblijf in Egypte een nijlcruise. Een prachtige manier om dit schitterende land te leren kennen vanaf het water.

Egypte last minutes

Een last minute vakantie is ideaal voor de vakantieganger die houdt van veel vakantie voor weinig geld. Reisorganisaties bieden op het laatste moment de lege plekken in hotels en vliegtuigen voor lagere prijzen aan, hierdoor kun jij jouw droomvakantie op dat moment wellicht wel boeken. De reis en het verblijf zijn identiek aan die van mensen die het normale tarief hebben betaald. Egypte is een land wat zich uitstekend leent voor een last minute. Het land van de piramides en de eeuwenoude tempels. Maar ook het land van de mummies, die iedere bezoeker van dit land zullen fascineren. Het land wat naast een steenrijke historie ook veel natuurschoon en prachtige steden te bieden heeft. Kortom, de ideale bestemming voor een last minute dus!

Nijlcruise in Egypte

Een mooie Nijlcruise is ook aan te raden, vanaf een boot kun je alles goed zien en beleef je het vakantiegevoel op zijn best. Voor wie houdt van wat meer avontuur kan er ook voor kiezen om met een quad door de woestijn te gaan rijden. Een unieke manier om het land van heel dichtbij te leren kennen. Tijdens een quad tour kun je ook een gezin bezoeken die nog op de traditionele manier leeft en woont in de woestijn. Indrukwekkend om te zien, met deze tour combineer je op een fijne manier avontuur met cultuur. Dergelijke uitstapjes zijn in Egypte prima te betalen, want het is een relatief goedkoop vakantieland om in te verblijven. Een last minute vliegvakantie naar Egypte is daarom ideaal. Je kunt in Nederland vertrekken vanaf Schiphol of Eindhoven als je naar Egypte wilt.

Super last minute Egypte

Als je een drukke tijd achter de rug hebt op je werk of met je studie, kan een last minute ideaal zijn. Ook als je onverwachts een periode vrij hebt, is deze vorm van vakantie ideaal. Het begint eigenlijk al online bij het boeken van een last minute, hier begint de voorpret namelijk al. Je ziet de foto’s van het land voorbijkomen en dan begint het al te kriebelen. Bij een last minute is het altijd spannend of je er op tijd bij bent om de reis ook daadwerkelijk te kunnen boeken. Maar als dat eenmaal gelukt is, boek je voor weinig geld een droomvakantie, waar je lekker kunt ontspannen en veel nieuwe indrukken op kunt doen. Eens in de zoveel tijd komt er een super last minute Egypte voorbij, die je wel moet boeken. Een reis die extra goedkoop wordt aangeboden wordt en die er voor een stuntprijs binnen een korte tijd uit moet. Als je die weet te bemachtigen, ben je die drukke tijd alweer snel vergeten en wordt het tijd om je koffers te pakken.
Via welke organisatie boek jij het liefste jouw vakantie?