Super Last Minute

Deze week vertrekken

Ultra Last Minute

Binnen 48 uur vertrekken

All Inclusive

Zorgeloos last minute genieten

Stedentrip

Binnen 6 weken vertrekken

Last Minute Griekenland

Zin in een heerlijke vakantie voor weinig geld? Liefste naar een land met veel mogelijkheden? Een last minute naar Griekenland voldoet aan alle eisen. Griekenland heeft meer dan zesduizend  eilanden zoals Zakynthos, een rijke historie en verpletterende kustlijnen. Als je droomt over een fijne vakantie, komen er beelden voorbij die in Griekenland werkelijk bestaan. Hagelwitte stranden, overweldigende rotspartijen, kraakhelder zeewater en een ongekende flora en fauna. Als je een last minute naar Griekenland boekt, kies je voor zekerheid. Namelijk voor de zekerheid dat je een heerlijke vakantie zult beleven, voor weinig geld. Gegarandeerd nieuwe indrukken, ontspanning en avontuur.

Last Minute Griekenland Deals

TUI
Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Prijsvrij
Op dit moment zijn er 419 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5
Corendon
Op dit moment zijn er 911 vakanties beschikbaar.
7,4
4.5/5
Bebsy
Op dit moment zijn er 525 vakanties beschikbaar.
7,7
4.5/5
Suntip
Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.
8,2
4.55/5
VakantieDiscounter
Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.
7,5
4.5/5
Sunweb
Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5
Tjingo
Op dit moment zijn er 274 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5

Last minute naar Kreta

Als je tijdens je zonvakantie graag aan het strand ligt, is Griekenland ideaal. Het land grenst namelijk maar liefst aan drie verschillende zeeën; de Ionische zee, de Middellandse Zee en de Egeïsche zee. Met maar liefst zesduizend eilanden heb je keuze genoeg om jouw handdoekje neer te leggen. Je kunt dit bijvoorbeeld doen op een afgelegen strand, op een klein verlaten eilandje. Waar de wereld even van jou is en je niets anders hoort dan het ruizen van de zee. Een ongekende ervaring, waarin de ontspanning je lichaam in stroomt en je wordt voorzien nieuwe energie. Ook kun je ervoor kiezen om juist een last minute hotel te boeken naar een wat grotere badplaats, waar je ook heerlijk kunt genieten van strand en zee. Een prachtige badplaats is Chania op Kreta. Deze havenstad heeft zeer veel te bieden. Je kunt er heerlijk rondwandelen door de stokoude straatjes, maar je kunt er ook prima genieten van de stranden. Op deze stranden is het heerlijk mensen kijken en er is veel aanbod op het gebied van eten en drinken. Ook kun je vanaf deze badplaatsen boottochten boeken, zelf varen met een jetski of windsurfen. Voordeel van het boeken van een last minute naar Griekenland is dat je zelf kunt bepalen waar je voor wilt gaan; voor dat afgelegen strandje of misschien toch liever voor die bruisende badplaats.

Veel mogelijkheden last minute Griekenland

Griekenland heeft veel mogelijkheden als het gaat om de verblijfsmogelijkheden. Je kunt kiezen voor een last minute waarbij je kunt verblijven in een hotel, maar ook kun je kiezen voor een appartement of vakantiewoning. Ook de locaties zijn enorm verschillend; je kunt kiezen voor een verblijf in een stad, aan het strand, of juist op een klein eiland. Eenmaal in het land aangekomen zul je merken dat er heel veel te beleven valt. Een aanrader is het zogenaamde ‘eilandhoppen’, waarbij je meerdere eilanden zult bezoeken met een boot. Tijdens een dergelijke boottocht leer je het land pas echt goed kennen. Vanaf de boot en op de eilanden zie je pas echt hoe bijzonder Griekenland eigenlijk is. Ieder eiland heeft zijn eigen bijzonderheden en historie. En je hebt genoeg tijd per eiland om even wat te gaan eten of drinken of om even te gaan shoppen. Je zult merken dat de eilandbewoners erg vriendelijk en gastvrij zijn.

Griekenland en haar cultuur

De Griekse tempels zijn de trots van de Grieken. De Grieken bouwden deze tempels destijds van sterk natuursteen, waardoor deze gebouwen nu nog in prima conditie zijn. Het geeft aan dat de Grieken destijds hun tijd ver vooruit waren. Voor wie houdt van theater doet er goed aan om één van de vele theaters te bezoeken die het land rijk is. Ga op zoek naar een theater waar een echt, klassiek Grieks stuk wordt gespeeld en je zult betoverd worden. Een prachtige manier om de cultuur en de Grieken op een prettige manier te leren kennen. Ook de Griekse eilanden hebben allemaal hun eigen cultuur. Een eiland als Cyprus is bijvoorbeeld alweer heer anders dan Corfu, mede door de zuidelijke ligging.

Bespaar geld met last minute Griekenland

Door een last minute naar Griekenland te boeken, sla je feitelijk twee vliegen in één klap. Ten eerste ben je een stuk minder geld kwijt met een last minute ten opzichte van een reguliere reis. Reisorganisaties bieden maar wat graag hun laatste plekken goedkoop aan, om toch nog wat opbrengsten te kunnen genereren. Als je geduld hebt, kun je zeer voordelig een last minute naar Griekenland boeken. Het tweede voordeel wat je hebt is dat Griekenland ook nog eens een goedkoop land is om in te verblijven. Zeker als je ervoor kiest om regelmatig in het binnenland een excursie te doen en om hier te gaan eten en drinken, zul je merken dat je verblijf hier niet duur hoeft te zijn. Voordelig een vakantie boeken en ook nog eens naar een land waar de prijzen laag liggen, dat wordt puur genieten!