Super Last Minute

Deze week vertrekken

Ultra Last Minute

Binnen 48 uur vertrekken

All Inclusive

Zorgeloos last minute genieten

Stedentrip

Binnen 6 weken vertrekken

Last Minute Zakynthos

Bent u opzoek naar een Last Minute voor Zakynthos? Onderstaande reisaanbieders hebben dagelijks vluchten naar Zakynthos waar met regelmaat nog stoelen beschikbaar zijn op het laatste moment. Bekijk direct onderstaande aanbieders en profiteer van hoge kortingen op uw last minute naar Zakynthos.

Het prachtige eiland Zakynthos ligt in de Ionische zee en maakt deel uit van de Ionische Eilandengroep. Deze eilanden liggen tussen Griekenland en Italië in. Zakynthos wordt ook wel ´de bloem van het Oosten´ genoemd. Het is een heerlijk eiland om even tot rust te komen, te genieten van de rust en de schitterende natuur. Last minute naar Zakynthos is jezelf rust gunnen, de batterij opladen en genieten van wat de wereld zo mooi maakt. Hier op dit eiland is heel veel te kiezen. Voor de liefhebbers van rust zijn er de heerlijke stranden en de betoverende zee. 

Last Minute Zakynthos deals

TUI
Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Prijsvrij
Op dit moment zijn er 419 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5
Corendon
Op dit moment zijn er 911 vakanties beschikbaar.
7,4
4.5/5
Bebsy
Op dit moment zijn er 525 vakanties beschikbaar.
7,7
4.5/5
Suntip
Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.
8,2
4.55/5
VakantieDiscounter
Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.
7,5
4.5/5
Sunweb
Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5
Tjingo
Op dit moment zijn er 274 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5

Zakynthos last minute

Wie houdt van rust kan hier dagen achter elkaar vertoeven met een goed boek en een cocktail. En voor wie het leuk vindt om juist veel van het eiland te zien en te genieten van de natuur, is het ook een feest op Zakynthos. Je kunt hier nog uren wandelen in de vrije natuur, zonder dat je iemand tegen zult komen. Ontdek planten en dieren die je nog nooit hebt gezien. En tussen het ontdekken door, is het heerlijk lunchen in de oude dorpjes, waar het lijkt alsof er nog nooit een toerist is geweest. Wie kiest voor een super last minute naar Zakynthos, verzekert zichzelf van een unieke vakantie. Heerlijk genieten op een eiland die zeer veel te bieden heeft.

Last minute Zakynthos boeken en genieten maar

Er is veel te beleven op Zakynthos. Niet alleen van de schitterende stranden en de heldere blauwe zee, maar zeker ook van alles wat je hier kan zien en beleven. De blauwe grotten op Zakynthos zijn een absolute aanrader. Vanaf het meest noordoostelijke vissersdorp op Zakynthos, kun je met een bootje naar deze blauwe grotten toe. Een onvergetelijke ervaring om deze blauwe grotten te zien. Als je hier een duik neemt, verandert je huidskleur zelfs even in blauw door het blauwe licht van de grotten. Zakynthos-stad is ideaal voor mensen die tijdens hun last minute ook graag wat van de oude cultuur willen zien. Deze stad heeft booggewelven, oude kerken met klokkentorens en mooie pleinen. 

Ook vind je hier veel imposante monumenten die zeker het bewonderen waard zijn. Een wandeling door de oude haven brengt je direct terug in vroegere tijden van Zakynthos. Op Navagio Beach ligt een oud scheepswrak. Dit wrak is hier in 1980 aan de grond gelopen. Als je er via de bergen heenrijdt, zie je het al liggen. Je voelt je een avonturier op een onbewoond eiland als je zo’n indrukwekkend oud schip ziet liggen. Met een bootje kun je er dichtbij komen, waardoor het schip van dichtbij nog meer gaat leven. Zakytnhos is het ideale eiland om even helemaal weg te zijn. Om met een last minute in een andere wereld terecht te komen. De wereld van ontspanning, schitterende natuur en avontuurlijke excursies. Als je hier aankomt, weet je dat je voor de goede bestemming hebt gekozen. Zakynthos is puur genieten in de zomer, maar ook in andere delen van het jaar zoals het voorjaar.

Via welke organisatie boek jij het liefste jouw vakantie?