Super Last Minute

Deze week vertrekken

Ultra Last Minute

Binnen 48 uur vertrekken

All Inclusive

Zorgeloos last minute genieten

Stedentrip

Binnen 6 weken vertrekken

Last Minute Valencia

Voor wie houdt van een stedentrip waarin je prima ontspanning kunt combineren met cultuur is er Valencia. Deze stad kent een ongekende historie en gelukkig is er heel veel bewaard gebleven. Je vindt hier onder andere een prachtige zijdebeurs en een historisch marktgebouw. In Valencia ruik je de rijke historie van Spanje. Als je hier door de prachtig straatjes loopt, dan ervaar je pas echt de geschiedenis van dit land. De lokale bevolking is vriendelijk en trots om hun stad te laten zien. Maar Valencia is niet alleen maar historie. Het is ook een stad met een heerlijke lokale keuken. In de kleine, gezellige restaurants word je door de koks in de watten gelegd.

Geen grote, massale restaurants, maar juist in de eenvoud vind je hier het geluk. Wie op zoek is naar een last minute vol verrassingen en ontspanning doet er goed aan om voor Valencia te kiezen. Ook de stad waar de temperaturen aangenaam zijn en de zon altijd schijnt. Fijn om even een paar dagen weg te zijn. Even geen werk, telefoon en drukke agenda. Alleen maar ontspanning, nieuw avontuur en genieten van het leven in Valencia.

Last Minute Valencia Deals

TUI
Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Prijsvrij
Op dit moment zijn er 419 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5
Corendon
Op dit moment zijn er 911 vakanties beschikbaar.
7,4
4.5/5
Bebsy
Op dit moment zijn er 525 vakanties beschikbaar.
7,7
4.5/5
Suntip
Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.
8,2
4.55/5
VakantieDiscounter
Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.
7,5
4.5/5
Sunweb
Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5
Tjingo
Op dit moment zijn er 274 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5

Last minute naar Valencia vandaag boeken?

De prachtige, brede zandstranden van Valencia zijn het paradijs voor de strandliefhebbers. Voor wie ervan houdt om ’s morgens het badlaken uit te spreiden en ’s avonds pas weer op te vouwen. Het kan hier. Grote, brede stranden waar het voor je gevoel nooit druk is. Waar er een relaxte sfeer hangt, zonder dat iemand hoeft te vechten voor een plekje. Je kunt met een vliegvakantie naar Valencia, voor een weekend, midweek of een langere vakantie met de auto.

De vergezichten zijn prachtig, lekker dagdromen met een cocktail in je hand. En tijdens de lunch zoek je een restaurantje op, na een paar minuten wandelen vanaf het strand zul je de eerste al tegenkomen. ’s Avonds kun je langs de boulevard heerlijk genieten van eten, drinken en livemuziek. De echte strandliefhebbers hoeven eigenlijk de stad niet eens in hier! Maar voor wie toch wat wil zien van de stad is een fiets huren een aanrader. Met de fiets kun je namelijk deze stad prima bewonderen.

Er zijn veel fietspaden in Valencia en die leiden je naar alle bezienswaardigheden. Onderweg kom je het park Tura tegen. Dit kilometerslange park, wat een drooggelegde rivierbedding is, voert je langs veel bijzondere plekken. Ook het natuurpark Albufeira is zeer de moeite waard. Dit grootste zoetwatermeer van Spanje heeft veel te bieden. Je kunt hier een boottocht maken en rijstvelden bewonderen. Maar ook is het volop genieten van de oude dorpjes die je om het meer heen kunt vinden. En wie van shoppen houdt, zal in Valencia zeker slagen. Alle topmerken uit de hele wereld zijn hier vertegenwoordigd. Hier vind je de mooiste en beste winkels. Een ongekende shopervaring met als decor de historische gebouwen van de prachtige binnenstad. Valencia is op en top genieten van een heerlijke last minute ticket!

Via welke organisatie boek jij het liefste jouw vakantie?