Super Last Minute

Deze week vertrekken

Ultra Last Minute

Binnen 48 uur vertrekken

All Inclusive

Zorgeloos last minute genieten

Stedentrip

Binnen 6 weken vertrekken

Vliegtickets last minute kopen

Voor mensen die houden van avontuur en lage prijzen zijn last minute vliegtickets ideaal. Een fantastische manier van reizen, waarbij je wel ziet waar je terechtkomt. Op de plek van bestemming ga je invulling geven aan de vakantie zoals jij deze voor ogen hebt. Veel vliegtuigmaatschappijen bieden hun laatste vliegtickets goedkoop aan. Dit kan soms in prijs aanzienlijk schelen ten opzichte van een regulier vliegticket, een prachtige manier om voordelig te reizen dus!

TUI
Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Prijsvrij
Op dit moment zijn er 419 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5
Corendon
Op dit moment zijn er 911 vakanties beschikbaar.
7,4
4.5/5
Bebsy
Op dit moment zijn er 525 vakanties beschikbaar.
7,7
4.5/5
Suntip
Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.
8,2
4.55/5
VakantieDiscounter
Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.
7,5
4.5/5
Sunweb
Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5
Tjingo
Op dit moment zijn er 274 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5

Last minute vliegtickets geven je vrijheid

Als je een paar weken vrij hebt en bewust nog niets hebt geboekt, kan het grote avontuur beginnen. Dat begint natuurlijk al met het bekijken van het aanbod last minute vliegtickets. Welke bestemmingen zitten er allemaal tussen? Zit jouw gewenste bestemming erbij? Als dat het geval is, wordt het natuurlijk een sport om dit vliegticket zo snel mogelijk te bemachtigen. Een last minute vliegticket geeft je vrijheid, jij bepaalt op welk moment, tegen welke prijs, jij gaat vliegen. En die vrijheid heb je ook als je aangekomen bent op de plek van bestemming, hier kun je namelijk helemaal zelf bepalen in welke accommodatie je slaapt en welke activiteiten je hier gaat ondernemen.

Met een last minute vliegticket naar de zon

Als je de weerberichten goed in de gaten houdt, weet je precies waar het in de wereld mooi weer is. Je kunt bijvoorbeeld de weersverwachtingen voor de komende weken opzoeken en vervolgens hiermee een land van bestemming uitkiezen. Een heerlijk land voor een last minute vakantie is bijvoorbeeld Griekenland. Het land met meer dan 6000 eilanden, waar het altijd goed vertoeven is. Een land met gastvrije inwoners die je hartelijk zullen ontvangen. Maar ook een land waar je ter plekke prima een hotel kunt boeken en activiteiten kunt ondernemen. Je koopt alleen een last minute vliegticket naar Griekenland en verder vul je het ter plekke in, heerlijk toch?

Vliegticket last minute bespaart je geld

Je kunt veel geld besparen door op het laatste moment je vliegticket te kopen. Natuurlijk, je moet wat geduld hebben, vrije dagen en de bestemming moet je bevallen, maar dan krijg je er ook veel voor terug. Het geld wat je ermee bespaart kun je natuurlijk op je spaarrekening zetten, maar je kunt er ook lekker van op vakantie gaan. Op de plek van bestemming is er altijd veel te doen; je kunt een extra luxe hotel boeken, bezienswaardigheden bekijken en lekker uit eten gaan. Zo heb jij een luxe vakantie voor de prijs van een normale vakantie.

Geen verplichtingen met last minute vliegticket

Als je ver van tevoren je reis boekt, zit je er natuurlijk wel aan vast. Met een goede reden zou je de reis nog kunnen annuleren, maar dit kost altijd geld en energie. Er kan van alles gebeuren in de aanloop naar de datum van vertrek; je kunt ziek worden, je geld kan op zijn of je reisgezelschap is afgehaakt. In die gevallen zit je wel vast aan je geboekte reis, wat natuurlijk jammer is. Als je de vrijheid hebt om op vakantie te gaan wanneer jij wilt, heeft dit heel veel voordelen. Je gaat als je in de stemming bent, naar een bestemming waar je op dat moment zin in hebt en voor een prijs wat je er op dat moment voor over hebt. Een last minute vliegticket sluit hier heel goed op aan.

Veel aanbod last minute vliegtickets

Veel grote vliegtuigmaatschappijen bieden last minute vliegtickets aan. Je kunt bij deze vliegtuigmaatschappijen rekenen op prima service en uitstekende gastvrijheid. Ook met een last minute vliegticket is de reis uitstekend geregeld en kun je rekenen op een prima vlucht. Het aanbod van last minute vliegtickets is ruim en dagelijks wisselend. Omdat deze vliegtickets op het laatste moment erop worden gezet moet je er natuurlijk wel snel bij zijn als jouw droombestemming wordt aangeboden. Een last minute vliegticket is gemaakt voor de snelle beslisser die houdt van avontuur en lage prijzen. Die het ook wel een uitdaging vindt om voor weinig geld naar een land te gaan waar je anders misschien nooit heen zou gaan. Mexico bijvoorbeeld, of een eiland zoals Corsica. Als je deze reis voor weinig geld kunt maken, heb je sowieso op de plek van bestemming meer te besteden. Juist als je op vakantie gaat naar een onbekend land, zul je zien dat zo’n onbekend land ook nog eens heel veel te bieden heeft.