Center Parcs last minute

Center Parcs is een keten in Europa met allemaal vakantieparken. De parken hebben allemaal bungalows waarin je kunt verblijven. Center Parcs heeft parken in allerlei verschillende landen, waaronder Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Je hebt verder ook nog parken in Ierland en het Verenigd Koninkrijk. De parken op het Europese vasteland vallen onder ‘Center Parcs Europe’, wat in handen is van een Nederlandse dochteronderneming in Rotterdam. Dit Nederlandse bedrijf is onderdeel van ‘Pierre & Vacances Center Parcs Group’, gevestigd in Frankrijk. Ieder jaar kiezen veel Nederlanders ervoor om een vakantie te boeken bij één van de vakantieparken van Center Parcs. Samen met Landal en Roompot zijn deze parken erg populair in Nederland. Je kunt hier meedoen aan allerlei activiteiten, met vaak ook een mooi zwembad voor de kinderen. Ideaal dus als je zoekt naar een vakantie met aller erop en eraan. Center Parcs is ideaal voor een weekendje weg, maar je kunt ook een week of midweek boeken.

Bungalow Center Parcs

Op de parken van Center Parcs vind je prachtige bungalows. Je kunt ervoor kiezen om een bungalow te boeken die dichtbij het centrum ligt van het park. Of misschien hou je wel van een plek aan de rand van het park, waarbij je juist weer veel natuur en rust kunt vinden. Er zijn verschillende soorten bungalows bij Center Parcs, oplopend naar zeer luxe bungalows met sauna. Sowieso kun je, ook bij een last minute, altijd rekenen op een prima bungalow die van alle gemakken is voorzien. Ideaal als het een keer een dagje wat minder mooi weer is, dan is het nog steeds heerlijk vertoeven in zo’n prachtige accommodatie. Voordeel van een bungalow van Center Parcs is ook dat je een eigen stuk tuin hebt met tuinmeubilair. Heerlijk met je eigen gezin genieten van het buitenleven op je eigen terras.

Center Parcs last minute

Center Parcs biedt bungalows die vlak voor de aankomstdatum nog niet verhuurd zijn, voordeliger aan dan de reguliere prijs. De reden hiervoor is dat zij op deze manier toch mensen kunnen verwelkomen op het park en hier toch nog iets aan kunnen verdienen. Als je het geduld hebt om tot het laatste moment te wachten, kun je voor weinig geld een prachtige vakantie boeken. Ook met een super last minute kun je bij Center Parcs altijd rekenen op een luxe all inclusive vakantie. Of je een nu een weekend gaat, een midweek of een hele week, het wordt puur genieten.

Center Parcs biedt veel variatie

De vakantieparken van Center Parcs bieden veel variatie. Hou je van natuur? Alle parken van Center Parcs bieden schitterende natuur in de vorm van bomen, struiken en waterpartijen. Je kunt er heerlijk wandelen op het park, onderweg kom je gegarandeerd veel natuurschoon tegen. De parken liggen vrijwel allemaal op plekken die omringd zijn door prachtige natuur. Ideaal voor de natuurliefhebbers die erop uit willen trekken, maar ’s avonds juist weer willen genieten van de rust en het comfort op het park. Voor sportliefhebbers is Center Parcs ook het paradijs. Je kunt op de parken zelf namelijk veel sporten beoefenen zoals tennissen en hardlopen. De parken zijn qua grootte ideaal om een rondje van bijvoorbeeld drie kilometer te lopen. In de omgeving van de parken kun je ook prima hardlopen of bijvoorbeeld racefietsen. Heerlijk om na een lange fietstocht aan het einde van de dag lekker uit eten te gaan in een toprestaurant van Center Parcs.

Last minute Center Parcs met kinderen

Kinderen zijn dol op Center Parcs. De parken bieden werkelijk alles waar kinderen op vakantie van houden; veel verrassingen, een prachtig zwembad en leuke animatie. Het begint al bij de aankomst; inchecken bij de receptie en dan meteen op zoek gaan naar het huisje. De kinderen hangen van blijdschap al uit het raam en zoeken actief mee naar de goede bungalow. In het huisje is het altijd spannend hoe het eruit ziet, hoeveel kamers het heeft en of er ook stapelbedden zijn. Snel de tuin in en kijken wat hier te beleven valt. Kinderen kunnen niet wachten om de zwembroek aan te trekken en naar het zwembad te gaan. Van de wildwaterbaan, zo hard en zo vaak mogelijk. Lekker liggen in het bubbelbad, andere kinderen leren kennen en samen avonturen beleven. En er wordt ook nog eens veel georganiseerd; er zijn knutselochtenden, speurtochten en sportevenementen. Voor ouders is dit ook ideaal, je hoeft het park niet af en je komt zelf ook nog eens aan iets toe. Genieten van elkaar bijvoorbeeld, door een wandeling te maken door het park, of juist door even lekker koffie te gaan drinken in een restaurant in het centrum van het park. Zeker als je deze vakantie ook nog eens last minute boekt, wordt het helemaal dubbel genieten; ontspanning en luxe voor een lage prijs!