Last Minute Mallorca

Bent u opzoek naar een Last Minute voor Mallorca? Onderstaande reisaanbieders hebben dagelijks vluchten naar Mallorca waar met regelmaat nog stoelen beschikbaar zijn op het laatste moment. Bekijk direct onderstaande aanbieders en profiteer van hoge kortingen op uw last minute naar Mallorca.

AanbiedingenBekijken
AanbiedingenBekijken
AanbiedingenBekijken
AanbiedingenBekijken
AanbiedingenBekijken
AanbiedingenBekijken
AanbiedingenBekijken
AanbiedingenBekijken
AanbiedingenBekijken

Last Minute boeken naar Mallorca in Spanje

Mallorca ligt voor de kust van Spanje, in de Middellandse Zee. Dit eiland ligt in het midden van een eilandengroep, genoemd de Balearen. Mallorca is een droombestemming die voldoet aan alle eisen die je maar kunt stellen aan een heerlijke last minute vakantie. Je vindt er prachtige stranden, je kunt er heerlijk winkelen, maar zeker ook genieten van het bruisende uitgaansleven. Mallorca heeft een rijke historie en een boeiende cultuur, die je zal verbazen. Hierdoor is het mogelijk om veel afwisseling in je vakantie naar Mallorca te stoppen. Je kunt hier overdag genieten van culturele uitstapjes om je ’s avonds vol overgave in het uitgaansleven te storten. Om lekker even helemaal bij te tanken leent dit eiland zich ook prima, de stranden zijn uitstekend en je kunt er heerlijk zwemmen. Mallorca is de ideale bestemming voor wie alle opties open wil houden tijdens zijn of haar vakantie. Dagje op pad, of juist een dagje niets doen. Het kan allemaal op dit prachtige eiland.

Last minute Mallorca all inclusive

Met all inclusive verzeker je jezelf van gemak en rust. Je hoeft geen boodschappen te doen, niet te koken en je hoeft je tijdens je vakantie geen zorgen te maken over geld. Door een all inclusive vakantie te boeken naar Ibiza combineer je twee mooie werelden. Aan de ene kant namelijk de unieke wereld van Ibiza met alles wat het eiland te bieden heeft, aan de andere kant de wereld van gemak die all inclusive heet. Ibiza biedt veel moois om te zien, breng bijvoorbeeld eens een bezoek aan Ibiza Stad. Fijne winkeltjes, pittoreske straatjes en betoverende boetiekjes. Hou je meer van cultuur en historie? Dan is Dalt Vila iets voor jou, dit is namelijk de oude stadskern van Ibiza. Hier vind je onder andere uitgegraven stadsmuren uit de zestiende eeuw. Ook is het leuk om een bezoek te brengen aan het dichtbijgelegen eiland Formentera. Hier vind je veel parelwitte stranden, veel groen en oneindig veel rust.