Super Last Minute

Deze week vertrekken

Ultra Last Minute

Binnen 48 uur vertrekken

All Inclusive

Zorgeloos last minute genieten

Stedentrip

Binnen 6 weken vertrekken

Last Minute Barcelona​

Zon, zee, strand, heerlijk eten en drinken. Maar dat niet alleen. Barcelona is ook een stad vol cultuur, indrukwekkende architectuur en een spetterend nachtleven. Deze stad in Spanje heeft alles in zich om een last minute vakantie onvergetelijk te maken. Gelegen aan de Middellandse Zee. Barcelona is de hoofdstad van Catalonië, de mensen hier zijn gastvrij en je voelt je er meer dan welkom. De stad ligt tussen de heuvels. Barcelona werd wereldberoemd in 1992, toen hier de Olympische zomerspelen werden gehouden. Voorafgaande aan dit evenement werd deze wereldstad grondig opgeknapt, en dat leverde zijn vruchten af. De stad werd vanaf dat moment ieder jaar geliefder onder vakantiegangers en staat nu zeer hoog genoteerd op het lijstje met favoriete vakantiebestemmingen.

Een stad waarin je urenlang door de stad kunt slenteren en maar blijft genieten van de oude gebouwen, kleine straatjes en prachtige winkeltjes. Misschien wil je Barcelona weleens in het echt bewonderen, dit is de kans van je leven! Morgen op vakantie naar Barcelona is een cadeau voor jezelf waar je veel plezier van zult beleven.

Last Minute Barcelona Deals

TUI
Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Prijsvrij
Op dit moment zijn er 419 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5
Corendon
Op dit moment zijn er 911 vakanties beschikbaar.
7,4
4.5/5
Bebsy
Op dit moment zijn er 525 vakanties beschikbaar.
7,7
4.5/5
Suntip
Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.
8,2
4.55/5
VakantieDiscounter
Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.
7,5
4.5/5
Sunweb
Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5
Tjingo
Op dit moment zijn er 274 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5

Last minute vliegticket Barcelona

Als je naar Barcelona bent gevlogen zul je direct betoverd worden door de stad. De stranden zijn fraai, het klimaat is heerlijk en de vergezichten zijn betoverend. En er is zoveel te doen in deze stad. Als voetballiefhebber breng je natuurlijk een bezoek aan Camp Nou, het stadion van FC Barcelona. Waar Maradonna speelde en natuurlijk Johan Cruijff. Je kunt een rondleiding krijgen in dit stadion en een bezoek brengen aan het Barcelona Museum. Sagrada Familia is ook een absolute aanrader. Deze imposante kerk werd in 1882 gebouwd en hier wordt tot de dag van vandaag nog steeds aan gewerkt. Het ontwerp is van Antoni Gaudi, van hem is ook Park Güell afkomstig. Dit is het groene hart van de stad, staat vol bomen en heeft veel pleinen. Hier vind je ook veel kunst waardoor je in de buitenlucht heerlijk kunt genieten van al het moois wat Gaudi heeft voortgebracht. Ook als je buiten de zomer reist, zoals in de voorjaarsvakantie of de kerstvakantie, is een vakantie naar Barcelona erg speciaal.