Super Last Minute

Deze week vertrekken

Ultra Last Minute

Binnen 48 uur vertrekken

All Inclusive

Zorgeloos last minute genieten

Stedentrip

Binnen 6 weken vertrekken

Last Minute Bonaire

Bonaire is gelegen in het Caribisch gebied. Officieel behoort dit eiland nog steeds tot Nederland, sterker nog; het is een gemeenteplaats van Nederland. Het eiland behoort tot de zogenaamde ‘ABC-eilanden’, wat staat voor Aruba, Bonaire en Curaçao. Dit eiland is zeer in trek om morgen op vakantie te gaan. Het klimaat is er fantastisch, de eilandbewoners zijn zeer gastvrij en er is veel te doen op het eiland. Voor als je zin hebt in een heerlijk last minute waarbij je er even helemaal uit bent, is Bonaire echt een aanrader. Hier kun je genieten van de rust, van de stranden en de zee. Overdag genieten van de stilte, de ontspanning en de prachtige vergezichten.

De batterij weer helemaal opladen door gewoon even niets te doen. Een boek lezen, wandelen over het strand en uitgebreid lunchen. In de avonduren kun je hier geweldig eten en jezelf verwennen met tropische cocktails. Bonaire staat voor het ultieme vakantiegevoel. Met als parel van het eiland de onderwaterwereld. Hier hoef je niet kilometers de zee in om met een duikerspak aan hopelijk een vis te kunnen zien. Hier loop je letterlijk de zee in met je snorkel, steekt je hoofd in de zee en je ziet meteen de meest mooie vissen die er te zien zijn op deze aarde. Zeepaardjes, roggen en zeeschildpadden, je gaat ze zeker zien op Bonaire!

Last Minute Bonaire Deals

TUI
Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Prijsvrij
Op dit moment zijn er 419 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5
Corendon
Op dit moment zijn er 911 vakanties beschikbaar.
7,4
4.5/5
Bebsy
Op dit moment zijn er 525 vakanties beschikbaar.
7,7
4.5/5
Suntip
Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.
8,2
4.55/5
VakantieDiscounter
Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.
7,5
4.5/5
Sunweb
Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5
Tjingo
Op dit moment zijn er 274 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5

Last minute vakantie Bonaire

Van de ABC-eilanden is Curaçao verreweg het populairste eiland. Maar, ook de twee andere eilanden mogen jaarlijks op de nodige toeristen rekenen. Spreekt Bonaire jou het meeste aan? Dan doe je er verstandig aan om voor een last minute Bonaire te kiezen. Met een last minute aanbieding weet je oprecht veel geld te besparen.

Het eiland Bonaire is niet zo groot en toeristisch als Curaçao. Zeker als je tijdens je vakantie tot rust wilt komen, is Bonaire een prima uitvalsbasis. Dat is zéker het geval als je de voorkeur aan zon, zee en strand geeft. Op dit eiland vind je prachtige zandstranden, helder blauw water en gezellige plekjes. Je kunt bovendien op de wateren rondom Bonaire prima snorkelen of een watersport beoefenen.

Voor een vakantie is Bonaire zeker niet de goedkoopste vakantiebestemming. Wil je de kosten echter wel zo laag mogelijk houden? Kies dan voor een last minute Bonaire. Met een last minute deal van onze website geniet je van een heerlijke én voordelige vakantie. De ervaring leert dat je hier honderden euro mee bespaart. Als je nog minder wilt uitgeven, zijn er altijd nog super en ultra last minute reizen.

Last minute Bonaire all inclusive

Wil je tijdens je vakantie op Bonaire nergens omkijken naar hebben? Kies dan voor een last minute Bonaire all inclusive. Tijdens zo’n vakantie geniet je de hele dag door van lekker eten en drinken én van een prima service. Je hoeft bovendien niet zelf de knip te trekken; alle kosten zijn reeds in de overnachtingsprijs verwerkt. Via onze website vind je snel de beste last minute Bonaire all inclusive vakantie.

Tip: zet goed vooraf je wensen op een rijtje. Denk bijvoorbeeld over het soort accommodatie na en bepaal op welk gebied van het eiland je wilt verblijven. Houd uiteraard rekening met je budget, je reisgezelschap en eventuele andere wensen/eisen. Een last minute op Bonaire is in ieder geval een garantie op een heerlijke vakantie!

Relax morgen op Bonaire

Voor een last minute vakantie, is Bonaire ideaal. Als je zin hebt in mooi weer, lekker eten en drinken, maar ook wat wilt zien van de wereld is dit eiland perfect. En er is veel te zien en te doen op Bonaire. Je kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de zoutmeren. In dit stuk van het eiland stroomt het zeewater er wel in, maar er niet meer uit. Hier zijn ook de zoutpannen ontstaan, waar zout wordt gewonnen. Ook is het een aanrader om het natuurreservaat Washington Slagbaai Nationaal Park te bezoeken. Het park beslaat 5643 hectare en je kunt er veel doen. Zo kun je hier een tour maken met de kajak, auto of mountainbike.

Maar ook is het mogelijk om hier te snorkelen en bijzondere vogels te zien. Wat je zeker op zal vallen hier, zijn de bijzondere planten en bloemen. Een paradijselijke sfeer waarmee het vakantiegevoel extra wordt versterkt. De rotsformaties van het eiland zijn hier goed te zien, het laat zien dat Bonaire ook ruige kanten heeft. Rincon ligt midden op het eiland Bonaire. Dit dorp is nog geheel authentiek. Het is zeker de moeite waard om hier heerlijk te slenteren door de oude straatjes, de prachtige huizen hier te bewonderen en om de kerken te bezoeken. Ook kun je in dit dorp genieten van de lokale keuken. Hier kun je geitenstoof en leguanensoep uitproberen. Ook kun je hier cactuslikeur drinken. Bonaire is een heerlijk eiland waar veel valt te beleven!

Via welke organisatie boek jij het liefste jouw vakantie?