Super Last Minute

Deze week vertrekken

Ultra Last Minute

Binnen 48 uur vertrekken

All Inclusive

Zorgeloos last minute genieten

Stedentrip

Binnen 6 weken vertrekken

Last Minute Bali

Bali hoort bij Indonesië, het eiland beslaat 5600 kilometer en heeft ongeveer vier miljoen inwoners. Bali heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een heerlijke last minute bestemming waar je alles zult vinden waar je naar op zoek bent. Even weg uit Nederland. Even geen regen, geen drukte en volle agenda. Als je eenmaal bent geland op Bali, voel je direct de ontspanning in je lijf stromen. Het oude karakter van Bali, de schoonheid van het eiland en de aardige mensen maken jouw last minute onvergetelijk. De duizenden tempels, de oude dorpjes en de betoverende historie maken Bali tot een onvergetelijke reiservaring. Maar voor wie gewoon lekker even niets wilt doen is het ook prima vertoeven op Bali. Witte zandstranden, heerlijke zee om in te zwemmen en lekker ongestoord genieten.

Bijkomend voordeel van Bali is dat de prijzen hier ook nog eens enorm laag zijn. Dan neem je met een gerust hart nog een extra cocktail op het strand. Maar voor wie na een paar dagen ontspannen toch zin heeft om wat te gaan doen, wordt hier ook op zijn wenken bediend. Want Bali is ook het paradijs voor de ontdekkingsreizigers en de avonturiers.

Last Minute Bali Deals

TUI
Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Prijsvrij
Op dit moment zijn er 419 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5
Corendon
Op dit moment zijn er 911 vakanties beschikbaar.
7,4
4.5/5
Bebsy
Op dit moment zijn er 525 vakanties beschikbaar.
7,7
4.5/5
Suntip
Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.
8,2
4.55/5
VakantieDiscounter
Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.
7,5
4.5/5
Sunweb
Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5
Tjingo
Op dit moment zijn er 274 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5

Ontspanning en actie op je last minute Bali

Een vulkaan beklimmen is toch wel iets bijzonders. Het kan op Bali! Hier vind je de Gunung Batur vulkaan, het is twee uurtjes wandelen, maar dan krijg je ook wat! Bovenop de vulkaan heb je een schitterend uitzicht, zeker bij zonsopgang is dit adembenemend. Voor wie houdt van dieren kan op Bali een schildpad vrijlaten. Vrijwilligers die de illegale vangst van schildpadden bestrijden, gaan iedere avond eitjes zoeken op het strand. Deze eitjes worden in een speciale ruimte bewaard tot ze uitkomen. Vervolgens mogen toeristen deze schildpadden weer vrijlaten. Een bijzondere ervaring. Voor de mensen die veel van het eiland willen zien, maar dit het liefste op eigen gelegenheid willen doen, is het een aanrader om een scooter te huren.

Met een scooter kun je jezelf snel verplaatsen en kun je overal komen. Met een scooter kun je bijvoorbeeld langs de rijstvelden rijden en kleine dorpjes bezoeken waar nooit een toerist komt. Het kost maar een paar euro per dag, maar de ervaring zal onvergetelijk zijn! Voor wie houdt van grotten is er de ‘Elephant Cave’. Deze grot is afkomstig uit de elfde eeuw en is gebouwd alsof je een grote mond binnenstapt. Hier bevindt zich ook een park waar veel te zien en te doen is. Ook zijn hier prachtige beelden om te bewonderen. Wie naar Bali gaat, wil natuurlijk ook de tempels bewonderen. De grootste tempel van Bali is Pura Besakhih. Deze mag je eigenlijk niet missen. De klim omhoog is stevig, maar wat je dan te zien krijgt is zeker de moeite waard. Kortom, Bali is het eiland bij uitstek voor een heerlijke last minute vanaf schiphol. Een eiland waar je heerlijk kunt ontspannen, maar waar ook ongelofelijk veel te zien en te doen is. Bali is een perfecte bestemming voor een mooie zonvakantie, maar je kunt ook reizen tijdens de herfstvakantie of andere periodes waar het in Nederland wat minder mooi weer is.