Super Last Minute

Deze week vertrekken

Ultra Last Minute

Binnen 48 uur vertrekken

All Inclusive

Zorgeloos last minute genieten

Stedentrip

Binnen 6 weken vertrekken

Last minute weekend weg

Maandagochtend gaat de wekker vroeg, dinsdagochtend gebeurt dit weer en woensdagochtend gebeurt dit wéér. Dat dit ook nog op donderdag en vrijdagochtend het geval is, laat mogelijk je innerlijke emmer overlopen. Het is goed mogelijk dat je het na vrijdag helemaal zat bent, waardoor je hard toe aan weekend bent.

Heb je het idee om het dit weekend eens anders aan te gaan pakken? Dan is een last minute weekend weg een prima idee. Met een last minute weekend weg geniet je van drie belangrijke voordelen:

  • Je komt uit de sleur van het leven. Zoals we in de inleiding van dit artikel schetsten, hebben veel mensen een vast ritme doordeweeks. Door dit ritme kom je in een sleur terecht, waarna het lastig is om nog uit deze sleur te komen. Met een last minute weekendje weg lukt dit gelukkig wel.
  • Je bespaart een hoop geld. Door specifiek voor een last minute weekend weg te kiezen, bespaar je een hoop geld. De ervaring leert dat deze besparing fors op kan lopen; een makkelijkere besparing bestaat er eigenlijk niet.
  • Je komt in een andere omgeving terecht. Het is onwijs belangrijk om af en toe in een andere omgeving terecht te komen. Je laadt hiermee je accu weer op, je komt tot nieuwe inzichten en je maakt kennis met nieuwe dingen.


Wil je graag een last minute weekend weg boeken? Via onze website vind je de beste last minute deals voor je komende weekendje weg. Het belangrijkste voordeel hierbij is dat je uit een divers aanbod van deals kunt kiezen. In combinatie met de scherpe prijzen zorgt dit voor een interessant geheel!

Weekend weg last minute

TUI
Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Prijsvrij
Op dit moment zijn er 419 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5
Corendon
Op dit moment zijn er 911 vakanties beschikbaar.
7,4
4.5/5
Bebsy
Op dit moment zijn er 525 vakanties beschikbaar.
7,7
4.5/5
Suntip
Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.
8,2
4.55/5
VakantieDiscounter
Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.
7,5
4.5/5
Sunweb
Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5
Tjingo
Op dit moment zijn er 274 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5

Last minute weg met hond

Wil je graag met je trouwe viervoeter een weekendje weg? Kies dan voor een last minute weg met hond. Met zo’n last minute geniet je van een scherpe prijs, maar ook van een super leuke bezigheid voor je hond.

Zo’n last minute is namelijk qua locatie afgestemd op je hond. Je kunt op de eindbestemming bijvoorbeeld heerlijke wandelingen met je hond maken. Ook is de accommodatie volledig op een hond afgestemd. Onder aan de streep genieten jij én je hond hierdoor ultiem van een weekendje weg.

Kies je specifiek voor een last minute? Dan geniet je dus ook nog van een hele scherpe prijs. Check direct onze website voor het uitgebreide aanbod van last minute vakanties voor jou en je hond.

Last minute weekend weg bungalow

Wil je tijdens je weekendje weg van veel rust en privacy verzekerd zijn? Kies dan voor een last minute weekend weg bungalow. In een bungalow ben je van alle gemakken voorzien, geniet je van een fraaie omgeving en kom je heerlijk tot rust. Je kunt bij verschillende vakantieparken in Nederland een last minute bungalow huren, waaronder bij Roompot en Center Parcs. Met het last minute voordeel betaal je een stuk minder voor een weekend.

Last minute weekend weg vliegtuig

Heb je de tijd om nét iets langer op vakantie te gaan? Dan is een last minute weekend weg vliegtuig interessant. Met het vliegtuig ben je zo op de gewenste bestemming in Europa, waarna het genieten begint. Vertrek naar tropische eilanden zoals de Azoren van Portugal, of bezoek een leuke stad zoals Lissabon of Madrid.