Super Last Minute

Deze week vertrekken

Ultra Last Minute

Binnen 48 uur vertrekken

All Inclusive

Zorgeloos last minute genieten

Stedentrip

Binnen 6 weken vertrekken

Last minute cruises

Op vakantie gaan is een garantie voor onvergetelijke herinneringen. Je beleeft prachtige momenten en je denkt hier ongetwijfeld later nog vaak aan terug. Heb je nu het idee dat je écht een hele unieke reis wilt maken? Dan is het leuk om eens naar een cruisevakantie te kijken.

Een cruise is om meerdere redenen uniek te noemen. Ten eerste is het uniek dat je op een gigantisch schip verblijft. Op de grootste schepen verblijven wel 3000 mensen tegelijkertijd, waardoor het eigenlijk een drijvend appartementencomplex is.

Ten tweede is het uniek dat je meerdere bestemmingen aan doet. Kies je bijvoorbeeld voor een cruise over de Middellandse Zee? Dan land je in meerdere landen bij meerdere landen aan. Onwijs leuk om op deze manier meerdere plekken te ontdekken.

Ten derde is het super dat je op een cruiseschip van veel vertier verzekerd bent. Op zo’n schip worden veel activiteiten georganiseerd, waardoor de tijd óp het schip ook erg leuk is. Als het schip eenmaal bij een stad aangemeerd is, is het de hoogste tijd om die stad te ontdekken. Je geniet al met al van een unieke en gevarieerde vakantie.

Last minute cruise boeken

TUI
Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Prijsvrij
Op dit moment zijn er 419 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5
Corendon
Op dit moment zijn er 911 vakanties beschikbaar.
7,4
4.5/5
Bebsy
Op dit moment zijn er 525 vakanties beschikbaar.
7,7
4.5/5
Suntip
Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.
8,2
4.55/5
VakantieDiscounter
Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.
7,5
4.5/5
Sunweb
Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5
Tjingo
Op dit moment zijn er 274 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5

Last minute cruise vanuit Nederland

Spreekt het principe van een cruise je wel aan? Dan is het goed om te weten dat er meerdere cruisetochten vanuit Nederland georganiseerd hebben. Hierbij wijzen wij je graag op de last minute cruises vanuit Nederland. Met een cruise reis je dan naar andere delen van Europa, bijvoorbeeld Spanje of de kust van Italië. Met een last minute cruise vanuit Nederland geniet je van nóg meer voordelen:

  • Weinig reistijd. Je hoeft niet naar het buitenland te reizen om de cruise aan te kunnen vangen.
  • Voordelig. Een last minute cruise is hoe dan ook een stuk betaalbaarder dan een normale cruise. Check daarom direct de beste last minute deals op onze website.

Last minute cruise Amsterdam

Een last minute cruise vanuit Amsterdam biedt veel mogelijkheden en plezier. Vanuit onze hoofdstad vertrekken meerdere cruiseschepen per week, waardoor je uit meerdere reizen kunt kiezen. Zoals hierboven al gesteld, is de reistijd naar Amsterdam bovendien lekker kort. Heb je de wens om eens van een écht unieke vakantie te genieten? Kies dan voor een last minute cruise. Een onvergetelijke en betaalbare ervaring. Cruises zijn leuk in de zomervakantie, maar je kunt ook kiezen om te boeken in de herfstvakantie of andere delen van het jaar. Bekijk de last minute mogelijkheden en boek vandaag nog.