Super Last Minute

Deze week vertrekken

Ultra Last Minute

Binnen 48 uur vertrekken

All Inclusive

Zorgeloos last minute genieten

Stedentrip

Binnen 6 weken vertrekken

Last Minute Corfu

In de Ionische Zee zijn tal van Griekse eilanden te vinden, waarvan Corfu het noordelijkste eiland is. Dit eiland kenmerkt zich door een ongerepte natuur, hoge (groene) bergen, hoge rotskliffen, prachtige stranden en veel gezelligheid. Je kunt je ongetwijfeld nu al voorstellen dat vakantie doorbrengen op dit eiland een feestje is. En dat klopt. Op Corfu is het heerlijk vertoeven, onder meer doordat het vaak erg lekker weer op dit eiland is. Ook is er op dit eiland van alles te zien, te doen en te beleven. Kom je liever volledig tot rust? Ook daar leent Corfu zich ook prima voor. Je kunt dan beter reizen in een rustigere periode van het jaar, zoals in het voorjaar Een last minute Corfu is in ieder geval een garantie op een aangename vakantie.

Last Minute Corfu Deals

TUI
Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Prijsvrij
Op dit moment zijn er 419 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5
Corendon
Op dit moment zijn er 911 vakanties beschikbaar.
7,4
4.5/5
Bebsy
Op dit moment zijn er 525 vakanties beschikbaar.
7,7
4.5/5
Suntip
Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.
8,2
4.55/5
VakantieDiscounter
Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.
7,5
4.5/5
Sunweb
Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5
Tjingo
Op dit moment zijn er 274 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5

Last minute Corfu juli

Wil je in de zomer van lekker weer én een fraai eiland genieten? Dan is een last minute Corfu in juli een ware aanrader. In juli ligt de gemiddelde temperatuur op Corfu rond de 31 graden. Neem dus zeker je zwembroek/bikini en zonnebrandcrème mee. Verder zou je goed moet kijken naar het soort accommodatie op dit eiland. Wil je graag in een luxe hotel verblijven? Ga je het liefste voor een all inclusive resort? Of heb je liever een gezellig appartement in de hoofdstad van Corfu? Het aanbod van accommodaties is erg beperkt, dus bekijk op je gemakje ons aanbod van last minute deals op Griekse eilanden zoals Zakynthos en Corfu.

Last minute vakantie Griekenland Corfu

Het land Griekenland leent zich uitstekend voor een heerlijke zonvakantie. Als we naar dit land kijken, zien direct meerdere interessante eilanden. Corfu is zonder twijfel een van de leukste eilanden, onder meer door de combinatie van natuur & relaxen. Je kunt op dit eiland heerlijk bijkomen, maar je kunt ook fraaie wandeltochten over de groene bergtoppen maken. Al met al kunnen we met recht stellen dat Corfu een van de populairste Griekse eilanden is samen met Cyprus, Kreta en Rhodos.