Super Last Minute

Deze week vertrekken

Ultra Last Minute

Binnen 48 uur vertrekken

All Inclusive

Zorgeloos last minute genieten

Stedentrip

Binnen 6 weken vertrekken

Last minute fly drive

Bij het boeken van een vakantie heb je heel veel mogelijkheden. Je kunt uit honderden bestemming kiezen, uit eindeloos veel accommodaties én uit meerdere reisformule. Een reisformule die al geruime tijd populair is, is de all inclusive formule.

Een andere formule die populair geworden is, is de fly & drive vakantie. Bij zo’n vakantie boek je niet alleen de vliegtickets, maar ook direct een huurauto. Als je met het vliegtuig op je eindbestemming aankomt, staat de huurauto al direct voor je klaar. Bij een fly & drive is het dan ook nog mogelijk om direct alle accommodaties te boeken.

Belangrijk voordeel is dat je met zo’n vakantie nergens omkijken naar hebt. Bovendien hoef je maar één boeking te doen. Je hoeft geen losse boekingen bij allerlei partijen te maken, waardoor je een stuk minder handelingen hoeft te verrichten.

Ook is het fijn dat je uit meer en meer bestemmingen kunt kiezen. In meer en meer landen is een fly & drive vakantie namelijk gebruikelijk.

Last minutes in de herfstvakantie

TUI
Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Prijsvrij
Op dit moment zijn er 419 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5
Corendon
Op dit moment zijn er 911 vakanties beschikbaar.
7,4
4.5/5
Bebsy
Op dit moment zijn er 525 vakanties beschikbaar.
7,7
4.5/5
Suntip
Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.
8,2
4.55/5
VakantieDiscounter
Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.
7,5
4.5/5
Sunweb
Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5
Tjingo
Op dit moment zijn er 274 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5

Fly drive Griekenland last minute

Wil je graag één van de Griekse eilanden ontdekken? Dan is een fly drive Griekenland last minute aan te raden. Met zo’n last minute vakantie ben je van vliegtickets, een huurauto en mogelijk ook nog accommodaties verzekerd.

Met dank aan de huurauto kun je het Griekse eiland perfect ontdekken. Je doet dit op een aangename, leuke en relatief snelle manier. Tijdens je reis weet je bovendien dat je je nergens druk om hoeft te maken. Zéker niet als je ook alvast alle accommodaties vastgelegd hebt.

Fly en drive last minute

Een fly en drive last minute is in meerdere situaties interessant. Wil je op je bestemming bijvoorbeeld niet van het openbaar vervoer afhankelijk zijn? Dan is het zéker interessant om voor een fly en drive last minute te kiezen. Dat is ook het geval als je het gebied wilt ontdekken. Onder meer op de Griekse eilanden is dat een meer dan prima idee. Door last minute zo’n reis te boeken, bespaar je ook nog eens een hoop geld. Een super leuke vakantie voor een relatief laag bedrag? Met een fly en drive last minute is dit het geval!

Via welke organisatie boek jij het liefste jouw vakantie?