Super Last Minute

Deze week vertrekken

Ultra Last Minute

Binnen 48 uur vertrekken

All Inclusive

Zorgeloos last minute genieten

Stedentrip

Binnen 6 weken vertrekken

Last Minute Rome

Rome is zonder twijfel een van de mooiste steden van Europa. Dit is onder meer te danken aan de rijke historie. Als je door deze stad heenloopt, kom je bijvoorbeeld ruïne na ruïne tegen. Onder meer het Colosseum is een lust voor het oog; hier kun je urenlang naar kijken. Maar naast het Colosseum, het Sint-Pieter en andere bekende bezienswaardigheden, is er nog veel meer te doen in deze oude stad in Italië. Bijkomend voordeel is dat het in Rome zeker in de zomermaanden heerlijk weer is. Als je gek op lekker weer, historie en cultuur bent, zit je in deze Italiaanse stad gebakken.

Last Minute Rome Deals

TUI
Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Prijsvrij
Op dit moment zijn er 419 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5
Corendon
Op dit moment zijn er 911 vakanties beschikbaar.
7,4
4.5/5
Bebsy
Op dit moment zijn er 525 vakanties beschikbaar.
7,7
4.5/5
Suntip
Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.
8,2
4.55/5
VakantieDiscounter
Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.
7,5
4.5/5
Sunweb
Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5
Tjingo
Op dit moment zijn er 274 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5

Last minute vliegtickets naar Rome

Wil je graag een last minute vakantie naar Rome boeken? Check dan direct de last minute vliegtickets naar Rome. Meerdere vliegtuigmaatschappijen bieden last minute vliegtickets naar deze stad aan, waarmee je het nodige geld kunt besparen. Je kunt bovendien direct beginnen met het inpakken van je koffers, aangezien je niet meer lang hoeft te wachten op vertrek. Let bij het boeken van een last minute vliegticket naar Rome wel even goed op de luchthavens. Je moet goed kijken vanaf welke luchthaven je vertrekt, maar ook op welke luchthaven je in Rome landt. In Rome zijn namelijk twee luchthavens te vinden: Fiumicino en Ciampino. Een last minute vliegvakantie naar Rome is dus heel goed te doen!

Last minute Rome TUI

Boek je het liefste een compleet verzorgde reis naar Rome? Check dan de last minute Rome vakanties van TUI. Deze touroperator biedt complete reizen naar deze stad aan, waarmee je behoorlijk wat geld kunt besparen. Ook is het fijn dat TUI al het werk voor je uit handen neemt. Met zo’n reis boek je namelijk de vluchten en accommodatie in één keer. Als je na een korte vlucht in Rome aankomt, kun je direct starten met het ontdekken van de stad. Sla een bezoekje aan het Colosseum zeker niet over. Ook de Sint-Pietersbasiliek en de Trevifontein zijn het bezoeken/bekijken meer dan waard. Veel plezier tijdens je last minute vakantie in Rome. Ook in de meivakantie of in andere delen van het jaar is een stedentrip naar Rome ideaal, omdat het dan wat koeler is.