Super Last Minute

Deze week vertrekken

Ultra Last Minute

Binnen 48 uur vertrekken

All Inclusive

Zorgeloos last minute genieten

Stedentrip

Binnen 6 weken vertrekken

Last-minutes voor 12 januari

Een last minute vakantie is ideaal als je op het laatste moment nog wilt kijken voor een vakantie. Wil jij binnen een maand of zelfs week al vertrekken? Als je last-minute jouw vakantie boekt, heb je vaak keuze uit de beste deals. Je vindt er goedkope vakanties, zoals all inclusive vakanties, stedentrips of rondreizen. Hier vind je alles over last minute vakanties op 12 januari. Je kunt in januari ook last-minute wintersporten, of boeken bij een vakantiepark zoals Landal in Nederland.

Welke reisorganisatie heeft uw voorkeur?
TUI
Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Prijsvrij
Op dit moment zijn er 419 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5
Corendon
Op dit moment zijn er 911 vakanties beschikbaar.
7,4
4.5/5
Bebsy
Op dit moment zijn er 525 vakanties beschikbaar.
7,7
4.5/5
Suntip
Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.
8,2
4.55/5
VakantieDiscounter
Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.
7,5
4.5/5
Sunweb
Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5
Tjingo
Op dit moment zijn er 274 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5

Last minute vertrekdatum 12 januari

Last-minutes zijn er in alle soorten en maten. Je kunt last-minute vliegtickets kopen, last minute hotelaanbiedingen of zelfs gehele vakanties. Ook kun je kiezen uit alle type vakanties, zoals citytrips, strandvakanties of rondreizen. Je kunt ook kiezen uit allerlei mooie bestemmingen, in de buurt of verder weg. Binnen of buiten Europa. Er is dus altijd wel een last minute die bij jou past. Hier vind je alle 12 januari last-minute aanbiedingen.
Strandvakanties

In het voorjaar is het altijd fijn om een zonvakantie te boeken. Zeker in januari, als het in Nederland er koud is. Een zonvakantie is natuurlijk heerlijk, maar soms kan het duur zijn. Zeker als je allinclusive wilt reizen, op een mooi resort. Gelukkig hoeven zonvakanties niet altijd duur te zijn. Er zijn aanbieders die regelmatig last-minute zonvakanties aanbieden. Vertrek voor een scherpe prijs naar landen zoals Turkije, Egypte of Griekenland. Of boek een zonvakantie in het Caribisch gebied, zoals op Aruba of Curaçao.

 

Citytrip maken

Een stedentrips is ideaal als je snel even weg wilt. Je kunt natuurlijk zelf je stedentrip boeken, maar er zijn ook aanbieders die complete pakketten aanbieden. Zo hoef je alleen nog maar te kiezen waar je naartoe wilt. Een stedentrip is natuurlijk heerlijk als je even weg wilt uit de drukte van alledag. Je kunt ontspannen in een andere stad, genieten van de cultuur en het lekkerste eten. Er zijn tal van steden die geschikt zijn voor een last-minute stedentrip. Denk bijvoorbeeld aan Barcelona of Parijs.

 

Rondreis maken

Een rondreis is de perfecte manier om een land of continent te verkennen. Je kunt natuurlijk zelf je reis uitstippelen, maar er zijn ook aanbieders die complete vakanties, groeps- en busreizen aanbieden. Zo hoef je alleen nog maar te kiezen waar je naartoe wilt. Een rondreis is perfect als je verschillende plekken wilt zien en ervaren. Je kunt een rondreis maken door Europa, Afrika of Azië. Er zijn tal van mooie bestemmingen, zoals Spanje, Thailand of Zuid-Afrika.

 

Super last minute boeken

De meerderheid van de Nederlanders vragen zich af wat het voordeel is van een last-minute. Een vakantie op het laatste moment boeken is vaak veel goedkoper dan een gewone reis, omdat je veel eerder zal gaan vliegen. De vakantie is vele male goedkoper, omdat de hotels of appartementen en vliegtuigstoelen al groot zijn ingekocht door de grote reisaanbieders. Door super-last-minutes reizen aan te bieden, wordt er door bedrijven zoals TUI reizen en Suntip bij bestellingen op het laatste moment nog verdiend aan de (te veel) ingekochte vakanties. Door last minutes vakanties aan te bieden, wordt er door reisorganisaties zoals Sunweb en Prijsvrij bij boekingen op net voor vertrek nog verdiend aan de (te veel) ingekochte vakanties die niet zijn geboekt.

Datum vertrek: 12 januari

VertrekJanuari 2024
Gem. Temperatuur in Nederland3,1 graden
Gem. Temperatuur Zuid-Europa12,6 graden
Populaire landen deze periodeCanarische Eilanden & Dubai
Populaire reisorganisaties TUI & Tjingo
Gemiddel last-minute prijs€205,85

Last-minutes naar de zon

Mooie last minute vakantie boeken in januari? Als je in januari vol wilt kunnen genieten van de zon, zul je waarschijnlijk wat verder moeten reizen. Met een last minute vakantie is dit goed te doen, omdat je flinke kortingen kunt verwachten op jouw droomvakantie. Denk aan bestemmingen zoals de Malediven, Amerika of Zuid-Afrika. Dankzij een last minute vakantie is het mogelijk om van deze droombestemmingen te genieten tegen scherpe prijzen. Bekijk het aanbod van verschillende reisorganisaties en boek jouw last minute vakantie naar verre bestemmingen. Op die manier kun je in januari optimaal genieten van de zon.

Bekijk huidige aanbiedingen 12-1

TUI
Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Prijsvrij
Op dit moment zijn er 419 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5
Corendon
Op dit moment zijn er 911 vakanties beschikbaar.
7,4
4.5/5
Bebsy
Op dit moment zijn er 525 vakanties beschikbaar.
7,7
4.5/5
Suntip
Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.
8,2
4.55/5
VakantieDiscounter
Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.
7,5
4.5/5
Sunweb
Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5
Tjingo
Op dit moment zijn er 274 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5
Via welke organisatie boek jij het liefste jouw vakantie?