Super Last Minute

Deze week vertrekken

Ultra Last Minute

Binnen 48 uur vertrekken

All Inclusive

Zorgeloos last minute genieten

Stedentrip

Binnen 6 weken vertrekken

Last minutes vertrekdatum 25 januari

Wil Jij een last minute vakantie boeken naar een zonnig land en wil je direct vertrekken? Onze site vergelijkt de goedkoopste last minute deals voor vertrekdatum 25 januari. Meerdere keren per week vind je weer nieuwe last minute vakanties voor jou. Vertrek bijvoorbeeld deze week voor maar een prijs van €341,40 naar een eiland zoals Kos of Rhodes, in de zee bij Griekenland. Je kunt ook een fantastische rondreis boeken door Azië of Amerika.

Welke reisorganisatie heeft uw voorkeur?
TUI
Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Prijsvrij
Op dit moment zijn er 419 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5
Corendon
Op dit moment zijn er 911 vakanties beschikbaar.
7,4
4.5/5
Bebsy
Op dit moment zijn er 525 vakanties beschikbaar.
7,7
4.5/5
Suntip
Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.
8,2
4.55/5
VakantieDiscounter
Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.
7,5
4.5/5
Sunweb
Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5
Tjingo
Op dit moment zijn er 274 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5

Vertrek last minute 25 januari

Met een last minute naar een zonovergoten vakantiebestemming vertrekken? Vergelijk op onze site de goedkoopste vakantie en vlieg 25 januari. Wij bieden een uitgebreid overzicht aan last minute deals. Wij vergelijken de last minute vakanties van alle grote reisaanbieders zoals Tui en Tjingo die vertrekken op 25 januari. In één overzicht vindt u direct de beste last-minute aanbiedingen.

Stedentrips

Wil je liever een snelle vakantie in een prachtige stad? Een stedentrip is dan een perfecte keuze voor jou. Zo kan je je tijd zo indelen als je zelf wil. Zorgeloos niks doen, de bezienswaardigheden uitgebreid ontdekken of een kijkje nemen in het uitgaansleven, alles is een mogelijkheid. Een stadsreis is vrijwel altijd een midweek die je volledig zelf kunt indelen. Gedurende een stadsreis geniet je van erg veel soevereiniteit. Kies je voor last minute vakantie, dan is het mogelijk om 25 januari meteen op reis naar een prachtige stad naar keuze.

Autovakanties

Boek jij graag een reis waarbij jijzelf kiest wat je doet en hoe lang? In dat geval is een autoreis de meest geschikte optie voor jou. Met de auto liggen alle keuzes volledig bij jezelf. Zie de meest prachtige steden en locaties naar eigen tempo. Zorg voor een voertuig in het bestemmingsland of vertrek met je eigen voertuig. Wil je met je eigen auto vertrekken? Dan ben je vaak lang onderweg naar de bestemming. Je kunt daarom een overnachting boeken halverwege de reis, of onderweg regelmatig even stoppen. Anders kun je ook een huurauto regelen na aankomst.

Zonvakanties
Lekker genieten van de mooiste zonvakantie? Ons team werkt er hard aan om iedere dag nieuwe mooie last minute aanbiedingen te verzamelen. Door last minute een vakantiebestemming te boeken, geniet je van een mooie korting op jouw vakantie. Nog een goed excuus om een last minute vakantie te boeken is de gedachte dat jullie overmorgen al in het vliegtuig zouden kunnen zitten. Heerlijk toch? Deze week de last-minute-deal boeken en met een week fijn genieten onder zon.

Boek een goedkope super last minute

De meeste van de vakantiegangers gissen naar de reden wat het voordeel is van een super last-minute reis. Een super last minute is minder duur dan een gewone last minute vakantie, omdat je veel dichter bij de vertrekdatum zit. De last minute reis is veel goedkoper, omdat de hotels in de landen en vliegtuigplaatsen al van te voren zijn ingekocht door de grote reisaanbieders. Door super last-minutes vakanties te promoten, wordt er door reisorganisaties zoals TUI en Landal Greenparks in ieder geval nog inkomsten gemaakt aan de (te veel) ingekochte vakanties. Door super last minutes reizen aan te bieden, wordt er door bedrijven zoals Kras.nl en Prijsvrij in ieder geval op net voor vertrek nog verdiend aan de reizen die nog niet zijn verkocht.

Datum vertrek: 25 januari

VertrekJanuari 2024
Gem. Temperatuur in Nederland3,1 graden
Gem. Temperatuur Zuid-Europa12,6 graden
Populaire landen deze periodeCanarische Eilanden & Dubai
Populaire reisorganisaties TUI & Tjingo
Gemiddel last-minute prijs€205,85

Last minutes boeken in januari

In deze maanden is het weer in Nederland bijna altijd onvoorspelbaar, met veel regel en lage temperaturen. Veel landgenoten kiezen daarom om in deze maanden te vertrekken naar het buitenland. Last minute vakanties kun je ook in januari boeken. Je kunt dan kiezen voor een warme bestemming, zoals bijvoorbeeld Egypte. Of je boekt een last minute vakantie naar een bestemming dichterbij, zoals Spanje of Portugal. Er zijn ook mensen die in januari gaan wintersporten. Zij boeken dan vaak een last minute vakantie naar Oostenrijk of Zwitserland. Bekijk de beste last minute aanbiedingen en boek je vakantie. Doe dat snel, want de beste aanbiedingen zijn vaak al snel uitverkocht.

Bekijk huidige aanbiedingen 25-1

TUI
Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Prijsvrij
Op dit moment zijn er 419 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5
Corendon
Op dit moment zijn er 911 vakanties beschikbaar.
7,4
4.5/5
Bebsy
Op dit moment zijn er 525 vakanties beschikbaar.
7,7
4.5/5
Suntip
Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.
8,2
4.55/5
VakantieDiscounter
Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.
7,5
4.5/5
Sunweb
Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5
Tjingo
Op dit moment zijn er 274 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5
Via welke organisatie boek jij het liefste jouw vakantie?