Last-minute op vakantie 7 januari

Vandaag nog een last minute vlucht boeken naar een zonnig land en wil je snel in het vliegtuig willen zitten? Lastminute7.nl toont de scherpste last-minute deals met vertrek op 7 januari. Bijna ieder uur vind je weer nieuwe last minute aanbiedingen op onze site. Vlieg bijvoorbeeld vandaag voor maar een prijs van €312,75 naar een warm land of eiland. Je kunt ook last-minute wintersporten op 7 januari. Bekijk het aanbod op deze site.

Welke reisorganisatie heeft uw voorkeur?

311 AanbiedingenBekijken
119 AanbiedingenBekijken
74 AanbiedingenBekijken
81 AanbiedingenBekijken
112 AanbiedingenBekijken
79 AanbiedingenBekijken
11 AanbiedingenBekijken
133 AanbiedingenBekijken

7 januari last-minute vertrekken

Wil je een last minute vakantie boeken en vertrekken op 7 januari? Dan kun je kiezen uit verschillende soorten vakanties. Zo kun je een mooie stedentrip boeken in Europa, of een zonvakantie in een land verder weg. Wintersport vakanties zijn natuurlijk ook erg leuk in deze maanden. Hieronder lees je over verschillende soorten last minute vakanties. Boek een last-minute reis en vertrek direct op 7 januari. Naast last minute vliegtickets kun je ook hele vakanties boeken.

Zonvakanties

Lekker genieten van de mooiste zonvakantie? Medewerkers van ons team zorgen ervoor om met regelmaat nieuwe unieke last minute deals te verzamelen. Door op het allerlaatste moment jouw vakantie te boeken, geniet je van een mooie besparing op de reissom. Bijkomend voordeel van een last minute zonvakantie is de gedachte dat jij en je vriend(in) binnen enkele dagen al in het vliegtuig kunnen zitten. Heerlijk toch? Morgen de vakantie boeken en met een week fijn zonnen in zon.

Skivakanties

Last minute een wintersportvakantie boeken? In januari zijn er vaak genoeg last minutes om uit te kiezen. Vertrek naar een mooi land als Zwitserland, Italië of Duitsland en beleef een heerlijke wintersportvakantie. Er zijn verschillende aanbieders voor last minute wintersportvakanties, dus je kunt altijd wel een goede deal vinden. Naast skiën kun je natuurlijk ook snowboarden of andere wintersporten beoefenen. Geniet hierna ’s avonds van een lekker drankje en een feestje.

Autovakanties

Op zoek naar een vakantie waarin jijzelf kiest wat je doet en hoe lang? Een autovakantie is in dat geval de beste keuze voor jou. Met een vakantie met de auto heb je zelf alle vrijheid. Zie de leukste steden en natuurgebieden allemaal naar eigen wensen. Ga op roadtrip met eigen voertuig of verkrijg een voertuig in het vakantieland. Je kunt op vakantie met je eigen auto, maar je kunt deze natuurlijk ook gewoon boeken als je op de bestemming bent aangekomen. Met een fly-drive vakantie, krijg je jouw huurauto zelfs al direct na aankomst, op het vliegveld.

Voordelig op vakantie last-minute

Een groot deel van de vakantiegangers zijn benieuwd wat het voordeel is van een last-minute-deal. Een vakantie op het laatste moment boeken is vaak veel goedkoper dan veel eerder geplande reis, omdat je veel dichter bij de vertrekdatum zit. De vakantie is goedkoper, omdat de hotels en vliegtuigstoelen al groot zijn ingekocht door de reisaanbieders. Door last-minutes reizen te promoten, wordt er door bedrijven zoals Tui en Corendon bij boekingen nog inkomsten gemaakt aan de (te veel) ingekochte vakanties. Door last minutes vakanties aan te bieden, wordt er door bedrijven zoals de Vakantiediscounter en Tjingo bij boekingen op net voor vertrek nog iets verdiend aan de (te veel) ingekochte vakanties die nog niet zijn geboekt.

Datum vertrek: 7 januari

VertrekJanuari 2021
Gem. Temperatuur in Nederland3,1 graden
Gem. Temperatuur Zuid-Europa12,6 graden
Populaire landen deze periodeCanarische Eilanden & Dubai
Populaire reisorganisaties TUI & Tjingo
Gemiddel last-minute prijs€205,85

Last-minute naar Zakynthos

Last minute zonvakantie boeken rond 7 januari? Dan kun je ervoor kiezen om te reizen naar Zakynthos. Dit Griekse eiland is populair onder toeristen vanwege het mooie weer. Ook kun je er mooie stranden vinden en leuke uitgaansgelegenheden. Zakynthos is een erg populaire bestemming, dus boek snel je vakantie voordat alles uitverkocht is. Je kunt ook reizen naar andere Griekse eilanden, zoals Kreta of Lesbos.

Bekijk huidige aanbiedingen 7-1

311 AanbiedingenBekijken
119 AanbiedingenBekijken
74 AanbiedingenBekijken
81 AanbiedingenBekijken
112 AanbiedingenBekijken
79 AanbiedingenBekijken
11 AanbiedingenBekijken
133 AanbiedingenBekijken