Super Last Minute

Deze week vertrekken

Ultra Last Minute

Binnen 48 uur vertrekken

All Inclusive

Zorgeloos last minute genieten

Stedentrip

Binnen 6 weken vertrekken

Ga jij binnenkort op vakantie? Dit haal je in huis voor je kat! 

Heb jij binnenkort ook tal van vakanties gepland? Wat heerlijk! Je kunt waarschijnlijk niet wachten om op reis te gaan. Toch is er iemand die je niet mag vergeten: je kat. Deze kan vaak helaas niet mee, maar moet wel de juiste zorg krijgen. Gelukkig vindt er hartstikke veel plaats op het gebied van innovatie. Ook de spullen van je huisdieren zijn tegenwoordig op een afstandje te besturen. Daarnaast gaat van alles automatisch. Wij bespreken drie handige tools die elke moderne katteneigenaar moet hebben. Of je nou op het strand ligt in Spanje of op stedentrip gaat naar New York; jouw kat vermaakt zich wel. Lees snel verder!

Zo kan jouw kat naar binnen met een chip

Het eerste product is een kattenluik met chip. Met dit speciale kattenluik kan jouw kat met zijn of haar chip naar binnen. Normaal dragen katten een halsband, met een speciaal magneetje die het luik openmaakt. Met dit speciale kattenluik is het niet meer nodig voor je kat om een halsband te dragen. Een ander groot voordeel van het kattenluik met chip is dat het luikje alleen voor jouw kat opengaat. Bij normale kattenluikjes kunnen andere katten met een vergelijkbaar magneetje aan hun halsband ook naar binnen komen. Het laatste voordeel, dat echt leuk is voor de moderne katteneigenaar, is dat een kattenluik met chip soms ook met een app voor op je smartphone komt. Zo kun je via je telefoon altijd zien of je kat thuis is of niet, en hoe laat hij of zij thuisgekomen is. Altijd leuk om te weten, toch?

De automatische kattenbak

Een van de vele producten die ook geautomatiseerd is, is de kattenbak. Met een automatische kattenbak stinkt het nooit meer in huis, en zal jij deze zelf niet zo vaak meer hoeven schoon te maken. Dit kan natuurlijk ook niet als jij aan het genieten bent van die Mediterraanse zon. Deze speciale kattenbak registreert wanneer jouw kat zijn of haar behoefte doet, en zal de uitwerpselen van je kat zelf wegfilteren, wanneer jouw kat de bak verlaten heeft. Verder komt deze kattenbak ook met een app. Deze kan middels het gewicht van jouw katten onderscheiden welke kat wanneer naar de wc is geweest. Deze informatie krijg jij weer op je smartphone te zien. 

Automatisch drinkwater voor jouw kat

Naast de automatische voerbak, zal jouw kat ook zeker kunnen genieten van een automatisch waterfonteintje. Deze zorgt ervoor dat het water voortdurend in beweging blijft, waardoor het water dan ook langer fris en lekker blijft. En jouw kat dit verschil zeker merken, met zijn of haar goede reukvermogen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken dat je kat tijdens jouw vakantie zonder water zit. Zo, nu kun jij met een gerust hart op vakantie naar jouw favoriete land. Met een automatisch kattenluikje, kattenbak en waterfontein heeft jouw kat het helemaal naar zijn zin. Heb je toch liever je kat altijd bij je? Schaf dan gelijk een kattenreismand. Zo geniet ook jouw kat van een welverdiende vakantie!

Dit artikel is geschreven door:

Anna van Dijk

Ik ben Anna van Dijk en schrijf regelmatig artikelen voor Lastminute7.nl. Ik ben docent op een basisschool en in de vakanties trek ik er graag op uit. Meestal boek ik in de schoolvakanties een lastminute. Zo ben ik ooit terecht gekomen bij Lastminute7.nl. Nu zie je met enige regelmaat een artikel van mij voorbij komen.

Dit artikel is gepubliceerd op:

Via welke organisatie boek jij het liefste jouw vakantie?