Super Last Minute

Deze week vertrekken

Ultra Last Minute

Binnen 48 uur vertrekken

All Inclusive

Zorgeloos last minute genieten

Stedentrip

Binnen 6 weken vertrekken

Last minute vakantie? Zo kies je de juiste badmode voor jouw reis!

Heb jij al zin in jouw last minute vakantie? Er mogen een paar dingen niet ontbreken in jouw koffer. Dit is natuurlijk badmode. Zo bestaat de absolute zomer bikini uit de mooiste en felste kleuren! Ook is lingerie onmisbaar voor jouw vakantie. Deze twee items zijn onderdeel van jouw dagelijkse benodigdheden, zorgen voor comfort en geven jou dat zelfverzekerde gevoel. Wij geven tips, zodat jij goed voorbereid bent en de goede keuze maakt in het kiezen van lingerie en badmode voor jouw last minute vakantie. 

Een paklijst is je nieuwe vriend

  Om ervoor te zorgen dat je niks vergeet, is een paklijst de perfecte oplossing. Hieronder vind je de benodigdheden voor jouw vakantie. 

  • Basic lingerie mag absoluut niet ontbreken. Dit kan onder ieder kledingstuk, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over kant dat door je kleding heen komt.
  • Als jij een sportieve vakantie tegemoet gaat, mag een sport BH natuurlijk niet vergeten worden. Deze geeft jou voldoende ondersteuning tijdens jouw activiteit. 
  • Voor een romantische avond is sexy lingerie perfect. Hier voel jij je sexy en verleidelijk in. 
  • Het zal je misschien niet verbazen, maar ook een bikini moet mee in je koffer. Het is slim om er minimaal 2 mee te nemen, zodat je deze kan afwisselen. Hierdoor duik jij stijlvol de zee in.
  • Strandaccessoires kunnen je strandoutfit net wat mooier maken. Hierbij kan je denken aan een prachtige pareo, strandjurk, kaftan of zonnebril.

  Zorg dat je iets draagt waar jij je goed in voelt

   Je vindt het belangrijk om er goed uit te zien, maar door je ook comfortabel te voelen kan je meer genieten van de dagjes weg op jouw vakantie. Voor lingerie is het materiaal katoen de beste keuze als jij comfort wil ervaren. Hierbij is het belangrijk dat de pasvorm ook goed is, zodat jij je niet ongemakkelijk voelt. Bij badmode is het van belang dat deze je lichaam accentueert en dat jij je er zelfverzekerd in voelt. Door verschillende kleuren en prints te proberen, kom jij erachter wat jouw match is!

   Neem accessoires mee

    Voor lingerie en badmode zijn er verschillende soorten accessoires die een must have zijn. Voor lingerie heb je onder andere waszakjes en een handwasmiddel die ervoor zorgen dat jouw lingerie de beste verzorging krijgt. Hierdoor gaat deze ook het langst mee. Badmodeaccessoires zijn onder andere een strandjurk, strandtas, slippers of een kaftan. Hierdoor ga jij stijlvol het strand op en maak jij jouw look compleet.

    Nog een laatste tips; hou je eindbestemming in gedachte. Het is belangrijk om zelf te bepalen wat je nodig hebt voor jouw vakantie. Je zult namelijk andere soort lingerie & badmode meenemen naar een tropisch eiland dan naar een bergachtige omgeving. Daarnaast is het belangrijk om je lingerie & badmode apart in te pakken door ze in een lingeriezakje of organizer te doen, zodat deze niet beschadigd raken. Met deze tips ga jij voorbereid jouw last minute vakantie tegemoet!

    Dit artikel is geschreven door:

    Anna van Dijk

    Ik ben Anna van Dijk en schrijf regelmatig artikelen voor Lastminute7.nl. Ik ben docent op een basisschool en in de vakanties trek ik er graag op uit. Meestal boek ik in de schoolvakanties een lastminute. Zo ben ik ooit terecht gekomen bij Lastminute7.nl. Nu zie je met enige regelmaat een artikel van mij voorbij komen.

    Dit artikel is gepubliceerd op:

    Via welke organisatie boek jij het liefste jouw vakantie?