Super Last Minute

Deze week vertrekken

Ultra Last Minute

Binnen 48 uur vertrekken

All Inclusive

Zorgeloos last minute genieten

Stedentrip

Binnen 6 weken vertrekken

Last Minute Cyprus

Cyprus is een eiland gelegen op zo’n 70 kilometer van Turkije af. Het is gelegen in het oostelijke deel van de Middellandse Zee en behoort geografisch gezien tot Azië. Op het eiland zelf heb je echter meer het idee dat je ‘gewoon’ in Europa bent. Dit eiland vertoont bijvoorbeeld de nodige gelijkenissen met Griekse eilanden en Malta, maar is ook op haar eigen manier uniek. Dankzij het aangename klimaat, de fraaie accommodaties en de betaalbaarheid kiezen veel Nederlanders voor een last minute naar Cyprus. Heb jij hier ook interesse in? Op onze website vind je de beste last minute Cyprus deals.

Last Minute Cyprus Deals

TUI
Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Prijsvrij
Op dit moment zijn er 419 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5
Corendon
Op dit moment zijn er 911 vakanties beschikbaar.
7,4
4.5/5
Bebsy
Op dit moment zijn er 525 vakanties beschikbaar.
7,7
4.5/5
Suntip
Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.
8,2
4.55/5
VakantieDiscounter
Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.
7,5
4.5/5
Sunweb
Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5
Tjingo
Op dit moment zijn er 274 vakanties beschikbaar.
8,1
4.5/5

Cyprus last minute

Bij het boeken van een Cyprus last minute vakantie moet je een paar knopen doorhakken. In welk gedeelte van het eiland wil je bijvoorbeeld verblijven? Je kunt kiezen voor bijvoorbeeld Paphos en Limassol; dit zijn enkele van de populairste badplaatsen in het zuiden van Cyprus. Ook in het noorden van Cyprus kun je uit meerdere leuke steden kiezen. En in welke periode wil je graag naar Cyprus toe? Doordat op dit eiland het mediterrane klimaat heerst, is het vooral in de periode van mei tot en met oktober heerlijk vertoeven. Als je zoekt naar een zonvakantie in Griekenland is Cyprus dus een ideale last minute bestemming.

Last minute villa’s Cyprus

Wil je met een grotere groep naar Cyprus gaan? Kijk dan eens naar een last minute vakantie in een van de villa’s op Cyprus. Deze villa’s zijn veelal prachtig gelegen, hebben veelal de nodige faciliteiten en zijn veelal ook behoorlijk betaalbaar. Dat laatste is zeker het geval als je het totaalbedrag over meerdere personen kunt delen. Let ook hierbij goed op de ligging van de villa; het is wel zo prettig als er in de nabije omgeving bijvoorbeeld restaurants en een supermarkten te vinden zijn. Verder is het vooral een kwestie van genieten. En wil je het helemaal goed aanpakken? Kies dan voor een villa met zwembad op Cyprus, Corfu of een ander mooie Grieks eiland.